Назив на аптека  Град  Општина  Дипломирани фармацевти  Техничари  STAT
Важно известување за АПТЕКИ - 10.10.2008 Испечати ја странава
Потребна документација за издавање на потврда од бирото за лекови, која ќе служи за аплицирање на тендер во Ф.З.О.
(внесете име или само почетни букви од име)

А Б В Г Д Ѓ Е Ж З Ѕ И Ј К Л М Н Њ О П Р С Т Ќ У Ф Х Ц Ч Џ Ш 1 2 8

 
Внесете во полето за пребарување име на АПТЕКАТА, или само почетна(ите) буква(и) од АПТЕКАТА.
 
Контактирај го Биро за лекови Регистар на лекови на Р.Македонија Регистар на лекови